Over Ouderen Feijenoord

Stichting Ouderen Feijenoord


Stichting Ouderen Feijenoord is een Maatschappelijke organisatie die bezig houd met Matschappelijke vraagstukken die werkt aan verbetering bieden en vernieuwing van de zorg- en dienstverlening aan Marokkaanse ouderen in deelgemeente Feijenoord . St. Ouderen Feijenoord zet zich onder meer in voor het versterken van de rol en bijdrage van vrijwilligers als onmisbare schakel in de keten van zorg . Met deze website probeert de St. haar activiteiten kenbaar maken aan buitenwereld.

Doel en doelgroep


De Stichting verleent hulp aan haar cliƫnten die hulp nodig hebben, informeert over inhoudelijke en beleidsmatige thema's die bijdragen dragen aan de versterking van de rol en inzet van kwetsbaar groep.

Bestuur


Het bestuur van St. Ouderen Feijenoord en vrijwilligerswerk vervullen veelal de functie van intermediair tussen de Marokkaanse Ouderen en de organisaties binnen en buiten Rotterdam. Laurens wonen en zorg toont op verschillende wijzen de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening aan. Hier vindt u informatie over de officiƫle toetsen waaraan Laurens deelneemt. De uitkomsten van deze onderzoeken kunnen de klant helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder en geven ons de kans de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

Met dank aan:


Anja Verweel

Stichting SBAW

Fred Hoeksma

Deelgemeente Feijenoord

Bewoners Organisatie Hillesluis

PBR Rotterdam